Vättern en fotografisk resa

Min blogg handlar om mitt fotoprojekt Vättern en fotografisk resa. Projektet går ut på att jag cyklar runt Vättern och fotograferar landskapet. Mina fotografier är uteslutande i svartvitt. Surrealistiskt,stämningsfullt och drömskt är ledorden när jag väljer mina motiv. Människan och människans spår får även utrymme i mina fotografier då de är svåra att bortse ifrån. Projektet tilldelades scandinavian photos fotostipendium 2013. Jag delar med mig av mina upplevelser runt om sjön men även allmänna reflektioner om fotografi. Förhoppningen är förstås att bloggen även skall avhandla utställningar,utskrifter och annat som hör projektet till i framtiden.

Vättern en fotografisk resa
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.