Världen ur mitt perspektiv

Min blogg innehåller inte så mkt text, utan mina ord är i form av bilder. Bilderna är från min vardag, på mina vänner, naturen och helt enkelt på världen ur mitt eget perpektiv. Fotografering har inte varit min passion så länge i livet men jag har snabbt lärt mig älska det. Jag använder mig av en Nikon D31000 18-55 och snart fler det objektiv i kameraväskan!

Beskrivning: Mitt namn är Sofia, 19 år, och har ganska nyligen funnit min passion i livet, fotografera. Jag är nybörjare och söker hela tiden efter kritik och feedback på både bra och dåliga saker. Jag är så sugen på att utvecklas och kan knappt vänta på att bli bättre och tagen på allvar med fotograferingen. Mitt syfte med bloggen är att nå ut till människor som finner lycka i färger och bilder och även så att jag kan få respons och genom det bli bättre varje dag.

Världen ur mitt perspektiv

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.