Olivia – drömmen mot att bli fotograf

Mitt namn är Olivia, jag är född 1997, alltså ska jag fylla 14 år i december. Bor i en håla i småland nära kalmar.
Jag är en tjej som är grymt kreativ & sitter aldrig still, jag fotograferar varje dag allt mellan himmel & jord & verkligen älskar de jag gör. Sedan 2/3 år tillbaka har jag fullkomligt älskat min hobby så pass mycket så att jag har framtidsdrömmar om att bli fotograf & ha ett eget företag. Jag har fotograferat åt några företag sedan åt några privatpersoner.
Min fotoblogg visar jag alla mina bilder i, bloggtips, inspererar andra, fototips, videobloggar & svarar på underbara kommentarer. Ha de grymt härligt, klicka gärna in på min blogg & så får du följa en kreativ tjej med sprallig & färgglad vardag!

Olivia – drömmen mot att bli fotograf

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 2,83 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.