Jannicaidakatarina – hobbyfotograf i Pedersöre

Jag är en tjej som föddes nångång under 1998 och jag kommer från Pedersöre, i Svenskfinland. Jag älskar att fotografera, och därför kommer det upp många bilder på min blogg. Jag utvecklas dag för dag, och hoppas att min dröm om att bli fotograf ska gå i uppfyllelse. Jag uppdaterar min blogg åtminstone en gång per dag, men vissa dagar kan jag uppdatera upp till 8 gånger. Man kan egentligen säga att ser ser hela världen genom linsen på min egen canon eos 1100d, för jag har alltid med mig kameran, oavsett väder och vind. :) Mina syskon tycker att jag är otroligt jobbig när jag fotar dem hela tiden, för att jag vill utvecklas inom porträttfotograferingen. Dessutom har jag betalt min utrustning själv, vilket gör att jag uppskattar den så otroligt mycket som jag gör.

Jannicaidakatarina

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 votes, average: 2,67 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.