Elin Mari Fotografi

Elin Mari Fotografi är en helt ny blogg som håller på att bygga bo på blogg.se. Bloggen är en liten skattkista med allt från inspiration, fotoguider och photoshoptips. Bloggen är främst till för mig, Elin som bloggar, för att bygga upp en bra katalog för allt jag gör och följa min utveckling. Bloggens mål är att vara till nytta för läsaren, Elin Mari Fotografi ska vara stället där man hittar ”den där bra guiden för vintage-filter i PS”, ”Det där snygga knepet med…” osv. Enda gångerna bloggen inte är fotoorienterad kan det röra sig om något personligt, kanske att jag har ett nytt pysseltips på lager eller länkar till någon av mina artiklar eller krönikor.

Elin Mari Fotografi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 2,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.